Yüreğir Belediyesinden Eğitime Destek

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kültür evlerinde eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ders takviyesi niteliğinde kitap setleri hediye etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kültür evlerinde eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ders takviyesi niteliğinde kitap setleri hediye etti. Yüreğir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çelikcan, Kiremithane Mahallesi Yunus Emre Kültür Evinde gerçekleştirilen dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, gençlerin hayata hazırlandığı bu kursların, Yüreğir kadar Türkiye'nin de geleceğinde olumlu izler bırakacağını kaydetti. Kurslarda genç beyinlerin sağlam temellerde gelişmesini sağlamaya çalıştıklarını belirten Çelikcan, kendilerine destek veren Milli Eğitim Müdürlüğü ile tüm emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Çelikcan, başarılı ancak maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik çalışmaların 4 yıldan bu yana devam ettiğini, amaçlarının maddi durumu iyi olmayan ailelere ve öğrencilere hiçbir yük getirmeden, onların da eğitimlerini sürdürmelerine yardımcı olmak olduğunu ifade etti. Çelikcan, kurslarda eğitim gören tüm öğrencilere kitap seti verildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz