Yüreğir Kent Konseyi Kadın Meclisi Oluşturuldu

Yüreğir Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimini yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yüreğir Köprülü Mehmeh Akif...

Yüreğir Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimini yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yüreğir Köprülü Mehmeh Akif Ersoy Kültür Evinde yapılan toplantıya Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da katılarak yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Çelikcan, tüm çalışmaların Yüreğir’i yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek amacıyla yapıldığını söyledi. Çelikcan, ‘‘Daha iyiyi daha güzeli bulabilmek için herkes gelip bizimle fikirlerini rahatça paylaşabilir. Benim de bir fikrim var diyen bütün sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımız bekliyoruz. Bunun için İlçe Kent Konseyini ilk kuran merkez ilçe belediyesi biziz. Yüreğir Gençlik Meclisini oluşturduk. Bugün ise kadın meclisimizi oluşturuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Yüreğir’in Adana’da sosyo ekonomik açıdan en zayıf bölge olduğunu hatırlatan Çelikcan, “Kültür Evlerimizi yaparak kadınlarımızın eğitilmesine yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık. Kadınlarımızı eğitim ve sosyal açıdan diğer ilçelerimizdeki kadınların seviyesine gelmesi için uğraşıyoruz. Bununla ilgili sivil toplum örgütlerimizle işbirliği yapıyoruz. Çünkü bizleri yetiştiren analarımızın bacılarımızın eğitimli olması toplumumuzun geleceği açısından çok önemlidir. Yüreğir Kent Konseyi Kadın meclisimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yüreğir Kent Konseyi Kadın Meclisi şu isimlerden oluştu: Yürütme Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu. Hediye Erdinç, Belkıs Gonca, Feride Demir, Hative Sarıgöz, Nurhayat Çetinel, Şebnem Akalın, Mukadder Selmaet, Zeynep Karcı, Sevim Eğrisakal, Filiz Ünlü, Halise Tekbaş, Süheyla Akalın, Nurten Kurtuluş ve Zübeyde İspir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz