Yüreğir'de Bahar Temizliği Başladı

Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ‘Bahar Temizliği’ kampanyası başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların...

Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ‘Bahar Temizliği’ kampanyası başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yoğun olarak uğradıkları, parklar, kaldırımlar, cadde ve bulvarlar kurulan özel ekiplerce 24 saat temizleniyor.

Ana cadde ve sokaklar süpürgeli araçlarla, aracın giremediği ara sokaklar ve kaldırımlar ise oluşturulan özel ekiplerce temizleniyor. Yeni alınan konteynır yıkama aracı ile ilçede bulunan çöp konteynırları; bulundukları bölgede ilaçlı su ile yıkanıp daha hijyenik duruma getirilerek çevreye kötü koku yaymasının önüne geçiliyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Havaların ısınmasıyla birlikte insanlar güneşlenmek, hava almak ve dinlenmek amacıyla kendilerini sokaklara, parklara, yeşil alanlara atıyor. Bizde vatandaşımızın bu duygusuna uygun olarak gidilecek tüm mekânların temizliği için temizlik kampanyası başlattık. Amacımız halkımız temiz ve nezih bir ortamda bulunmalarını sağlamak.” dedi.

Daha iyi hizmet etmek amacıyla belediyenin araç parkını genişlettiklerini belirten Başkan Çelikcan, “ Yeni sıkıştırmalı çöp kamyonları alarak traktörle çöp toplama dönemine son verdik. Kapaklı çöp konteynırları ile halkımızı ağzı açık çöp varillerinden kurtardık. Bunları da yerlerinde yıkayan modern bir makine alarak çevreye zarar vermesinin önüne geçtik. Her şey vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: