"Yüreğir'e Hoş Geldin Bebek" Kampanyası 1 Yaşında

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın geçen yıl başlattığı "Yüreğir'e hoş geldin bebek" kampanyası 1'nci yılını doldurdu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın geçen yıl başlattığı "Yüreğir'e hoş geldin bebek" kampanyası 1'nci yılını doldurdu.

Yüreğir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelikcan, kampanyanın yaş gününü, yeni dünyaya gelen Ali Berk Aydın bebeğin evinde ailesiyle pasta keserek kutladı.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Çelikcan, "Bu anlayışla ilçemizde yeni dünyaya gelen bebeklerimizi ve ailesini ziyaret edip bu konuda eğitim almış personellerimizle aileleri bilgilendiriyoruz. Kendilerine sürpriz hediyeler veriyoruz" ifadeleri kullandı.

Reklam
Reklam

Çelikcan, kampanya kapsamında bu güne kadar 4 bin ailenin ziyaret edildiğini, bu ziyaretlerde aynı zamanda mahalle sakinlerinin sorun ve isteklerinin de tespit edildiğini kaydetti.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz