'Yürekten Ezgiler' Mestetti

Yürekten Ezgiler programında ilahi sanatçıları birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Program mail bombardımanına tutuldu.

Kanalurfa Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Ömer Şefkatli’nin yaptığı “Yürekten Ezgiler” adlı programının bu haftaki konukları ilahi sanatçıları Mustafa Eren ve Bilal Birdağ oldu.

Birbirinden güzel ilahilerini seslendiren sanatçılar ileriye dönük projeleri hakkında bilgiler verdi, amaçlarını açıkladı. Programda ilahi sanatçısı olmanın normal bir şarkıcı olmaktan öte anlam ifade ettiği, vebali olduğu ve bunun bilinciyle hareket etmenin önemi vurgulandı.

İzleyicilerin kısa mesajla istekte bulunabildiği programda Mustafa Eren, SMS bombardımanına tutuldu. İlahi sanatçısı Mustafa Eren kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek ve seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle karşılık verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz