Yurt Ay Der'in Yeni Yönetimi Balkanlıoğlu'nu Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Yetiştirme Yurdu'ndan Ayrılanlar Derneği'nin (Yurt Ay Der) yeni yönetimi, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti....

Afyonkarahisar Yetiştirme Yurdu'ndan Ayrılanlar Derneği'nin (Yurt Ay Der) yeni yönetimi, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Mevlüt Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde İl Jandarma Komutan Vekili Jan. Yarb. Salih Akbaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan da hazır bulundu.

Dernek Başkanı Mevlüt Yılmaz, Yurt Ay Der’in amacı ve faaliyetleriyle konusunda bilgi verdi. Türkiye genelinde yurtlardan ayrılan ve kamu kurumunda çalışan yaklaşık 200 bin kişi olduğunu belirten Yılmaz, "Bu kişiler sosyal hayatların da bazı aksaklıklarla karşı karşıya kalmaktadır. Ama biz Yurt Ay Der olarak bu eksiklikleri azaltacak, toplumda daha iyi bir yer kazandıracak ve bireyler arası bağlılığı kuvvetlendirecek çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin anlamlı olduğunu ve kendisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden Balkanlıoğlu da yurtlarda kalan evlatların kendilerine emanet olduğunu kaydetti. Balkanlıoğlu, “Onların eğitimi, hayatını en iyi şekilde devam etmesi ve topluma faydalı birer birey olabilmesi için Afyonkarahisar Valiliği ve şahsım adına elimden geleni yapıyorum. Daha öncede yaptığımız proje ve çalışmalarla yurtlarımız çok daha güzel hale geldi.” diye konuştu.

Balkanlıoğlu, valilik olarak her türlü destekte bulunacaklarını ifade ederek Yurt Ay Der’in de yeni yönetimini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: