Yurt Dışından Gelen Eğitimciler, Ekinci'yi Ziyaret Etti

Niğde'de 23 Nisan Havacılar Ortaokulu tarafından yürütülen Comenius Projesi kapsamında Romanya, Polonya, Portekiz ve İspanya-dan gelen 13 öğretmen ve 8

Niğde'de 23 Nisan Havacılar Ortaokulu tarafından yürütülen Comenius Projesi kapsamında Romanya, Polonya, Portekiz ve İspanya-dan gelen 13 öğretmen ve 8 öğrenci İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'yi ziyaret etti.

Ekinci, ziyarette, yabancı öğretmenlere Türk eğitim sistemi hakkında bilgiler verdi.

Okullar tarafından yürütülen bu tür projeleri desteklediklerini ifade eden Ekinci, "Bu sayede hem öğretmen ve öğrenciler farklı kültürleri tanıyor hem de ilimiz dünyanın farklı yerlerinde tanıtılmış oluyor. Eğitimde birçok ülkenin sistemine göre çok iyi durumdayız. Bu bizi mutlu etmektedir."

Reklam
Reklam

Yurt dışından gelen ziyaretçiler ise Niğde-ye ilk defa geldiklerini ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Ekinci, heyettekilere çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Murat Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: