YURTKUR Bilecik Yurt Müdürlüğü'nden "Gençlik Şöleni" Ve "Kariyer Günleri"

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bilecik Yurt Müdürlüğü tarafından "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Bilecik Yurt Müdürlüğü tarafından "Gençlik Şöleni" düzenlendi.

Yurt Müdürü Selahattin Bulmuş, yurt yemekhanesinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin bir yılın yorgunluğunu atarak sınav haftasına yüksek moralle girmelerini amaçladıklarını belirterek, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini devam ettirmeleri için her türlü gayret ve çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Etkinlik, müzik eğlence ve halk dansları topluluğunun gösterileriyle sona erdi.

-Kariyer günleri-

Reklam
Reklam

Bu arada YURTKUR Bilecik Yurt Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik "Yurtkur Kariyer Günleri" gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsa İpcioğlu konuşmacı olarak katıldığı programda, öğrencilere gerek öğrencilik yıllarında gerekse mesleki yaşamlarında faydalı olacak konular hakkında bilgi verdi.

Doç. Dr. İpcioğlu, vizyon, kariyer hedefleri, yetkinlikler, işe ilişkin öncelik, iş olanakları araştırma, işe başvurma ve başvuru takibi, mesleki yenilikleri takip etme, iş ilişkilerini yönlendirme, hedefler ile bulunulan noktayı gözden geçirme ve önlem alma konularını anlattı.

Yurt Müdürü Selahattin Bulmuş, Doç. Dr. İsa İpcioğlu'na plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: