Yurtkur Gaziantep Bölge Müdürlüğü Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü (YURTKUR) desteğiyle, YURTKUR...

Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü (YURTKUR) desteğiyle, YURTKUR Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan etkinlikte ünlü sanatçı Ahmet Yenilmez meddah gösterisi öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Üniversite öğrencileri Ahmet Yenilmez’in yaptığı gösteriyi ayakta alkışladı. Etkinliğe YURTKUR Gaziantep Bölge Müdürü Alattin Akyüz, YURTKUR Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Muhammet Nebi Yıldızbaşı, YURTKUR Müfettişi Ahmet Türkgüler, Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanları Cahit Bağcı, Yaşar Gündoğay, YURTKUR personelleri, kamu, kurum, kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Programın açılış konuşmasını yapan YURTKUR Gaziantep Bölge Müdürü Alattin Akyüz, gençlerin etkinliğe ilgi göstermesinden dolayı teşekkür ederek, “ Gençlik ve Spor Bakanlığımızın birçok projeleri var. Okulda kalan gençlerimiz için öğrencilerimiz için kurum talimatlarıyla YURTKUR Genel Müdürlüğümüz talimatlarıyla da sportif, kültürel, sanatsal etkinlikler yapılıyor. Bunlardan bir tanesi bu akşam değerli sanatçı Ahmet Yenilmez’in çok güzel bir meddah gösterisi gerçekleşti. Bakanımızın, genel müdürümüzün gençlere verdiği önemi ve manevi değerlerimize katkısı çoktur. Bu gecenin tekrarını öğrencilerimiz arzu etmektedirler. Bu programlar sürekli devam ediyor. Seyyah ulu çınar izinde, ejda da mektuplar, kariyer günleri bütün bu çalışmalar sürekli olarak mayıs ayında hız kazanarak ve devam edecek. Bölge müdürlüğümüze bağlı 13 yurtkur müdürlüğü var. Bu etkinlikleri diğer illere bağlı olarak il, ilçelerde yurt kur müdürlüklerinde de yapılıyor. Gençlerimizdeki bu iştiyak zaten programların devamını getiriyor. Katılımlar çok işten oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten YURTKUR Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Muhammet Nebi Yıldızbaşı, “Bakanlığımız bu sene projelere çok ciddi bir bütçe ayırdı. Biz Ankara’daki çalışanlar olarak yollara düştük Anadolu da sizleri görüp heyecanımıza heyecan katıyoruz. Sadece Gaziantep’te değil ülkenin bir çok yerinde efendimizi yad ediyoruz. Hayatınıza mana güzellik ve hakikaten ömrümüze bereket katıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamalar sonrası YURTKUR yurtlarında kalan öğrenciler tarafından Sanatçı Ahmet Yenilmez ve YURTKUR Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Muhammet Nebi Yıldızbaşı’na Antep baklavası verildi. YURTKUR Gaziantep Bölge Müdürü Alattin Akyüz’de sanatçıya plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: