Yurtlar 12 Eylül'de hizmete açılacak

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, 2011-2012 öğretim yılında yurtların 12 Eylül...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü, 2011-2012 öğretim yılında yurtların 12 Eylül Pazartesi günü hizmete açılacağını bildirdi.
YURTKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, halen bir yükseköğrenim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin, www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasında devam eden yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvurularının 7 Ağustos'ta sona ereceği hatırlatıldı.
Açıklamada, "2011-2012 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girerek bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler, ÖSYM tarafından üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları 19 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında kurumun www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından yapılacaktır." denildi.
Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri öğretim kurumlarını normal süresinde bitiremeyen (artık yıl) öğrencilerin başvurularının ise daha önce barındıkları yurt müdürlüklerince 12-23 Eylül tarihleri arasında kabul edileceği kaydedildi. Açıklamada 2011-2012 öğretim yılında yurtların 12 Eylül'de hizmete açılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz