Yurtlardaki Öğrencilerle Yöneticiler Bir Araya Geldi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Of Müdürlüğü'NCE düzenlenen toplantıda, ilçedeki yöneticiler ile öğrenciler bir araya geldi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Of Müdürlüğü'NCE düzenlenen toplantıda, ilçedeki yöneticiler ile öğrenciler bir araya geldi.

Toplantıya, Of Kaymakamı Eren Arslan, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Sarıalioğlu, Yurt Müdürü Ayhan Aydın ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Arslan, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelmiş, Of'ta üniversite eğitimi gören öğrencilerle bir arada olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Eminim ki büyük bir ilde eğitim görseler böyle imkanlar bulamazlardı. Onlar için de, bizler için de güzel bir buluşma oldu. Bu sayede öğrencilerimizle tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduk" dedi.

Reklam
Reklam

Of Yurt Müdürü Ayhan Aydın ise düzenledikleri çeşitli etkinliklerle yurtlarında barınan öğrencilerin ilçeyle bütünleşmesine yardımcı olduklarını ifade ederek, "Bugün de düzenlemiş olduğumuz kahvaltı ile öğrencileri yöneticilerimizle buluşturmak istedik. Belediye Başkanımız Sayın Murat Saral, yoğun programları nedeniyle aramızda olamadı. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin sorunlarını dile getirip çözüme kavuşmasına yardımcı olmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Kahvaltıda söz alan öğrenciler ise Esnaf Odası Başkanı Sarıalioğlu'ndan esnafın kendilerine karşı daha hoşgörülü olmaları konusunda yardım istedi.

Muhabir: Mustafa Yaşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: