Yurtseven'den Gövde Gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, hafta sonunda yapılacak merkez ilçe...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, hafta sonunda yapılacak merkez ilçe kongresi öncesi adaylığını davul, zurna ve karanfillerle açıkladı.

Pazar günü yapılacak CHP Denizli Merkez İlçe Kongresinde adaylığını son açıklayan isim olan mevcut Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, ilginç bir şekilde adaylık açıklaması yaptı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği ve il binasında zaman zaman izdihamın yaşandığı adaylık açıklaması öncesi, partililer Yurtseven'i kapıda davul zurna ile karşıladı. İl başkanlığı binasının balkonundan Ömer Yurtseven'e karanfil atarak destek veren partililer, salonda da desteklerini sürdürdüler. Uzun yıllar gazetecilik yapan Ömer Yurtseven, adaylık açıklaması öncesi meslektaşlarına da jest yaptı. Toplantıya katılan basın mensuplarına karanfil veren Yurtseven'i, ilçe kongresindeki rakipleri Arif Balkanay ve Levent Özel de yalnız bırakmadı. Balkanay ve Özel açıklama öncesi Ömer Yurtseven'e çiçek vererek başarı dilediler.

Reklam
Reklam

Gövde gösterisine dönen adaylık açıklaması toplantısında partililere seslenen CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 29 Mart 2009 seçimlerinde yapılan yerel seçimlerden sonra, kendisinin de 29 Mart tarihinde adaylığını açıklamasının önemli olduğunu belirterek, "29 Mart 2014 tarihinde yerel seçimler yapılacak. 2 yıl sonra yapılacak bu seçimlerde Denizli Belediyesi'ni kazanmak için yola çıktık. 1 Nisan tarihinde de ilçe kongremiz olacak. 1 Nisan 2014 tarihinde de belediye başkanlığı mazbatasını almak için yola çıkacağız. CHP örgütü delege seçimlerinin ardından artık yeni bir dinamizm kazandı.Artık herkeste belediye'yi alacaklar anlayışı yerleşmeye başladı.Tabanımızda büyük bir heyecan ve beklenti var. Bu umudu ve coşkuyu sinerjiye dönüştüreceğiz. Denizli'de güçlü bir CHP algısını oluşturarak, halkımızın da desteğiyle kararlı adımlarla hedefe koşacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: