Yurtta Hava Durumu

Yurdun doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay,...

Yurdun doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere, Hakkari, Muş, Bitlis, Şırnak, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, Marmara, Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, ülkemizin güneybatı kesimlerinde kuzeyli, diğer yerlerde güney ve güneybatılı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Reklam
Reklam

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 10

İstanbul: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden itibaren parçalı bulutlu 17

İzmir: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden itibaren parçalı bulutlu 18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 22

Antalya: Az bulutlu ve açık 19

Samsun: Parçalı bulutlu 10

Trabzon: Parçalı bulutlu 9

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar kar yağışlı 2

Van: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 4

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz