Yurtta Hava Durumu

Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Amasya, Ordu ile akşam ve gece saatlerinde Trakya...

Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Amasya, Ordu ile akşam ve gece saatlerinde Trakya ve İstanbul'un Avrupa yakasının aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, gece saatlerinde kuzeybatı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Reklam
Reklam

Ankara: Parçalı bulutlu 28

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Avrupa Yakası kısa süreli sağanak yağışlı 25

İzmir: Az bulutlu 28

Adana: Az bulutlu 33

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 27

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 26

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı 25

Erzurum: Parçalı bulutlu 24

Van: Az bulutlu ve açık 22

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 31

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: