Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağışların Rize, Hopa ve Trabzon'un doğusunda kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, güney ve batı bölgelerimizde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genel olarak kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Reklam
Reklam

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 7

İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu 10

İzmir: Parçalı bulutlu 13

Adana: Parçalı ve az bulutlu 18

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 18

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, il geneli yağmur ve sağanak yağışlı 11

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların; doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor) 10

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 0

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: