Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünün az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimler ile...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bir bölümünün az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimler ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri, Karabük, Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak, Pazar sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Çorum, Konya, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı; kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) olmak üzere ülke genelinde artacak. Rüzgarın, genellikle güney ve güneybatı, ülkemizin güneydoğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimleri kuzeyli yönlerde hafif, ara sıra orta, Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Reklam
Reklam

Ankara: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 24

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 22

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 25

Adana: Az bulutlu ve açık 24

Antalya: Az bulutlu ve açık 24

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 24

Trabzon: Parçalı bulutlu 21

Erzurum: Parçalı bulutlu 19

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 25

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz