Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Ağrı, Bitlis, Van ve Iğdır çevrelerinde...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Ağrı, Bitlis, Van ve Iğdır çevrelerinde aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden itibaren Van'ın doğusu ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Reklam
Reklam

Ankara: Az bulutlu ve açık 29

İstanbul: Az bulutlu ve açık 30

İzmir: Az bulutlu ve açık 35

Adana: Az bulutlu ve açık 36

Antalya: Az bulutlu ve açık 38

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 26

Trabzon: Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 21

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla doğu çevreleri parçalı bulutlu 33

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: