Yurtta Kış

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi Fen İşleri Bayındırlık Amiri Bedri Karaçalı, şehirdeki karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Bayındırlık Amiri Bedri Karaçalı, şehirdeki karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi. Karaçalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamında şehirdeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki yolların tuzlanarak, trafiğe açıldığını belirterek, şunları söyledi: "Meteoroloji Müdürlüğü'nden gelen bilgiler doğrultusunda ekip ve araçlarımızla tüm hazırlıkları önceden tamamladık. Yurdu etkisi altına alan kar Bilecik'te de etkisini kısa sürede gösterdi. Ekiplerimiz akşam saatlerinden itibaren şehrimizdeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. 2 adet kepçemiz, bir adet, tuzlama aracımız ile sabaha kadar aralıksız çalıştık. Çalışmalar kapsamında yollarımıza, 7 tona yakın tuz attık. Bilecik'in coğrafi zorluklarına rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu coğrafi yapıdan dolayı, kepçelerimiz, greyderimiz ve diğer araçlardan oluşan 4 ekibimiz, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Şu saat itibariyle de çalışmalarımız ihtiyaçlar noktasında devam ediyor. Üniversitemiz, TOKİ bölgesi ve İstasyon Mahallesi başta olmak üzere bütün ana arterler ile cadde ve sokaklarımız trafiğe açık bir durumda."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: