Yurtta Kış

KOCAELİ (AA) - Kar kalınlığının 1,25 metreye ulaştığı Kartepe'de belediye ekiplerinin yollardaki kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. 

Kar kalınlığının 1,25 metreye ulaştığı Kartepe'de belediye ekiplerinin yollardaki kar küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Soğuk ve yağışlı havaların etkisini sürdürdüğü Kartepe’de, belediye ekipleri, ulaşımın aksamaması için kar küreme, süpürme ve tuzlama çalışması yapıyor. İlçede ana arterler, köy yolları ve Kartepe dağ yolunda çalışmalarını sıklaştıran ekipler, iş makineleri ve 25 personelle hazır bekletiliyor. Yetkililer, sürücüleri araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı olmadan dağ yoluna çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: