Yurttaş, Salihli’de Partililerle Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli ilçesine bağlı Allahdiyen köyünde iftar yemeği programına...

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli ilçesine bağlı Allahdiyen köyünde iftar yemeği programına katıldı.

Allahdiyenli vatandaşlara yaptığı konuşmada Yurttaş AK iktidar döneminde tarıma ve kırsal kalkınmaya tam destek verildiğini belirtti. Milletvekili Yurttaş’a Allahdiyen’de yapılan iftar programında Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve AK Parti ilçe yöneticileri eşlik etti. Manisa'nın nüfus bakımından Türkiye'nin 12. büyük ili, tarımla uğraşan nüfusun oranının ise yüzde 43 olduğunu ifade eden Yurttaş, "Manisa, üretmiş olduğu tarımsal üretim değerleri ile Türkiye'de ilk üç il arasında yer almaktadır. İlimizin tarım yönünden bu potansiyeli göz önünde bulundurulduğunda hükümetimizin Manisa'da tarım ve kırsal alanda kalkınmaya yönelik ne kadar önemli bir rol alacağı bellidir. Devletimizin öncülüğü ve girişimleri neticesinde tarım ve hayvancılığa büyük önem verilerek özellikle tarım bölgesi olan Manisa’da ki girişimci üreticilerimize hibe sağlanması veya çok düşük faizli uzun vadeli kredi seçenekleriyle tam destek olmanın yolları açılmıştır.Tarım sektörünün genelinde olduğu gibi, kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın, gelir düzeyinin yükselmesi, gelir dağılımının iyileşmesi, doğal kaynakların korunarak kullanılması ve zenginliklerin bütün insanlarımıza yansıtılması en temel hedefimizdir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: