Yusufeliler Sosyal Ve Kültürel Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Beyaz, Güven Tazeledi

Erzurum’da faaliyet sürdüren Yusufeliler Sosyal ve Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına Ali Beyaz, yeniden...

Erzurum’da faaliyet sürdüren Yusufeliler Sosyal ve Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına Ali Beyaz, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan kongreye tek aday olarak giren Beyaz, yeniden başkan seçildi. 76 kayıtlı üyeden 43’ü oy kullandı. Katılımcı üyelerin tamamının oyunu alan Ali Beyaz, “25 Kasım 2012 tarihinde yapacağımız kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 2 Aralık 2012 tarihine ertelendi. Şimdide yaptığımız kongreyle yeniden başkan seçildim. Yönetim kurulumuzda benimle birlikte Nurullah Yılmaz, Yaşar Nacak, Musa Ağdağ, Nurtekin Çaykara, var.” dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının her zaman Erzurum’da yaşayan Yusufelileri bir arada tutmak, birbirleriyle kaynaştırmak olduğunu söyleyen Beyaz,”Derneğimize dernek binası yeri kazandırdık. Mülk olarak dernek binamız var. Bu sene Erzurum’da öğrenim gören Yusufelili öğrencilere burs vermeye çalışacağız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: