Yuva Çocuklarına Vali Çınar Şefkati

Muş Valisi Ali Çınar, yetiştirme yurdu ve yuvada kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vali...

Muş Valisi Ali Çınar, yetiştirme yurdu ve yuvada kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vali Çınar, beraberindekilerle birlikte Hasköy ilçesindeki şehit Mehmet Aktaş’ın ailesini de ziyaret etti.

Vali Ali Çınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Garnizon Komutanı Hv. İkmal Albay Cem Kabakçı, Jandarma Yarbay Türker Bayar, İl Müftüsü Hasan Atlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz ile yetiştirme yurdu ve 80. Yıl Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Vali Ali Çınar, Kurban Bayramı münasebetiyle yetiştirme yurdu ve çocuk yuvasını ziyaret ettiklerini belirterek, "Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmek istedik. Arkadaşlarımız bu ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Bu ziyaretler sırasında özellikle şehit ailelerimiz de sohbet etme imkanı buluyoruz, ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında da çocuklarımız gençlerimiz ile de sürekli beraber oluyoruz. Bütün çocuklarımızın Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların huzurlu ve mutlu olması lazım. Geleceğimizin aydınlık olması, çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi ile mümkün olabilir. Biz onların iyi yetişmesi huzurlu ve mutlu olmaları için başta Valilik olarak bütün kurumlarımızla kuruluşlarımızla çalışıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: