Yüz Binin Üzerinde Kitap Okuyucuyla Buluşacak

 Ordu'da ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Altınordu Belediyesi tarafından açılacak kitap fuarında 100 binin üzerine kitabının okuyucuyla buluşturulması hedefleniyor.

Ordu'da ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Altınordu Belediyesi tarafından açılacak kitap fuarında 100 binin üzerine kitabının okuyucuyla buluşturulması hedefleniyor. Tüm yurtta olduğu gibi Ordu'da da 11 ayın sultanı ramazan boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Altınordu Belediyesi Halkıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında kentin değişik noktalarında iftar çadırı ve kitap fuarı stantları kuruldu. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu halkının ramazan ayını en iyi şekilde geçirmesi için gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını söyledi. Tekintaş, ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir arada olmak istediklerini ve bu nedenle "Altınordu Belediyesi Halkıyla Buluşuyor" Projesini hayata geçirdikleri ifade ederek şöyle konuştu: "Daha önceki yıllarda Ordu Lisesi karşısına kurulan iftar çadırını bu yıl yine aynı yere kurduk. Bu çadırımızda ilk etapta bin kişi yararlanacak. Ancak talep arttığında bu rakamı daha da yukarıya çıkartabilecek bir yapıyı organize ettik. Ayrıca 92 mahallemizden bazılarında düzenleyeceğimiz iftar programları sayesinde halkımız ile bir araya gelerek, ramazanı en iyi şekilde idrak etmiş olacağız." - "Ordu halkı 100 binin üzerine kitapla buluşacak" Ramazan ayına özel kitap fuarı açacaklarını da vurgulayan Tekintaş, "Altınordu Belediyesi tarafından İlkadım Anıtı önüne kurulacak olan kitap fuarında 100 binin üzerinde kitap okuyucu ile buluşacak. Ramazan boyunca açık olacak bu fuarda, dünya klasiklerinin yanı sıra en yeni kitaplar da okuyucular ile buluşmuş olacak. Ayrıca kitap fuarında söyleşiler, imza günleri ve toplantılar olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: