Yüz Binler Iftar Sofrasında Buluşacak

Konya (AA) -  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan Ayı'nda, 'Mahalle İftarları' kapsamında bu yıl 200 bin kişi ile iftarlada buluşmayı planladıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan Ayı'nda, 'Mahalle İftarları' kapsamında bu yıl 200 bin kişi ile iftarlada buluşmayı planladıklarını söyledi. Akyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı'nın Konya'da çoşkulu bir şekilde kutlandığını, Büyükşehir Belediyesi'nin ise bu çoşkuya Ramazan etkinlikleri ile ortak olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan, 'Mahalle İftarları' kapsamında bu yıl 200 bin kişi ile iftar yapmayı plaladıklarını ifade eden Akyürek, şöyle konuştu: "Bu yılda Konya halkı ile iftarlarda bir araya geleceğiz. İftar alanlarında belediye görevlilerimiz halkımızın sorunlarını dinleyecek, çözüm önerileri hakkında bilgi verecekler. Ramazan boyunca 100'e yakın mahallede iftar programız olacak. Bu yıl hedefimiz şehir merkezinde 200 bin insanımızla birlikte iftar yapmak, ona göre planlarımızı yaptık. Ayrıca Kültür Park'ta, 'Rahmet Akşamları' adıyla Ramazan boyunca sürekli kültürel programlar yapılacak. Bunun yanı sıra Sultan Selim Cami restorasyonunun zemin güçlendirme çalışmaları bitti, ibadede açıyoruz. Mevlana Meydanı'nda da hem türbe ziyareti açısından, hemde Ramazan'ın idraki açısından büyük bir çoşku yaşanacağını görüyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: