Yüzbaşı Hakkındaki Iddialar Üzerine Istifa Etti

 Trabzon İl Jandarma Komutanlığında görevli yüzbaşının, bir kadın ile görüşmelerine ilişkin ses kaydının yer aldığı CD nedeniyle meslekten istifa ettiği iddia edildi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığında görevli yüzbaşının, bir kadın ile görüşmelerine ilişkin ses kaydının yer aldığı CD nedeniyle meslekten istifa ettiği iddia edildi. İl Jandarma komutanlığında görevli yüzbaşı C.B, hakkında, bir kadın ile görüşmelerinin yer aldığı CD, isimsiz bir zarf ile Trabzon İl Jandarma Komutanlığına gönderildi. Bunun üzerine olayla ilgili idari soruşturma başlatan İl Jandarma Komutanlığı yüzbaşı C.B'yi görevinden aldı. Soruşturma devam ederken yüzbaşı C.B, hakkındaki iddiaların hiçbirini kabul etmediğini belirterek, meslekten istifa ettiğine dair dilekçe yazarak gereğinin yapılmasını istedi. Yüzbaşı C.B'nin de konuyla ilgili olarak dava açacağı öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: