Yüzlerce kişinin arasında en romantik "evet"

Edirne'nin en işlek caddesinde diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklif eden genç, "evet" yanıtını alınca,...

Edirne'nin en işlek caddesinde diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklif eden genç, "evet" yanıtını alınca, çevredekilerin alkışları ve keman eşliğinde kız arkadaşıyla dans etti.

Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü 4. sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Soner Çınar, evlenme teklif edeceği kız arkadaşı Özge Çetin'i bir bahaneyle Saraçlar Caddesi'ne getirdi.

Daha önceden yerlerini alan Çınar'ın arkadaşları, konfetileri attıkları sırada kız arkadaşının önünde diz çöken Çınar, "Benimle evlenir misin?" diye bağırdı.

Reklam
Reklam

Çetin'in "evet" yanıtını vermesi üzerine Çınar, kız arkadaşının parmağına daha önceden aldığı yüzüğü taktı.

Bu sırada, bir kemancının çaldığı şarkı eşliğinde bir süre dans eden genç çifte, caddeden geçenler ve kafelerde oturanlar alkışlarla eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz