Yüzme Federasyonu Başkanı Bozdoğan, Bursa'da

Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'i makamında ziyaret etti.

Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'i makamında ziyaret etti. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, İtalyan yüzme antrenörü Stefano Nurra ile federasyonun yönetim kurulu üyesi Cem Görgül, genel sekreter Hakan Aktaç ile Şahin'i ziyaret eden Bozdoğan, Atıcılar semtinde bulunan olimpik yüzme havuzunda faaliyete giren Yüksek Performans Merkezi'nde incelemelerde bulunduklarını daha sonra Atatürk Spor Kompleksi'ndeki toplantı salonunda yüzme antrenörleriyle toplantı gerçekleştirdiklerini bildirdi. Antrenörlerle yaptıkları toplantıda, Yüksek Performans Merkezi’nin çalışma sistemi başta olmak üzere birçok konuyu ele aldıklarını belirten Bozdoğan, Nurra’ya yardımcı olmak üzere yüzme antrenörleri Eray Açıkgöz, Ayşegül Tavukçuoğlu ve İzzet Zengin’i görevlendirdiklerini kaydetti. Şahin ise Bozdoğan ve beraberindeki heyetin ziyaretinden mutluluk duyduğunu vurguladı. Görevine yeni başlayan Nurra’nın, Bursa için önemli bir kazanım olduğuna işaret eden Şahin, "Bursa, yeni çalışmalarla yüzme branşında altyapının lokomotifi olacak” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: