Yüzme Havuzuna Engelli Asansörü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas ilçesindeki spor tesisinde bulunan yüzme havuzlarını engelli vatandaşların kullanımına açtı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas ilçesindeki spor tesisinde bulunan yüzme havuzlarını engelli vatandaşların kullanımına açtı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ortak yaşam alanlarının engelli vatandaşlar için uygun hale getirilmesi ile ilgili kanun kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren TOKİ bölgesindeki yüzme havuzları artık engelli vatandaşlara da hizmet verecek. Bu kapsamda tesislerdeki havuzlara engelli vatandaşların kullanması için asansör yaptırıldı. Engelliler, asansörle havuza girip çıkarken asansörü kullanabilecekler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: