Yüzmek Için Evden Çıktı, Denizde Cesedi Bulundu

Engin ANAK/ALANYA Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na saat 08.00 sıralarında gelen ihbarda, Kleopatra Plajı açıklarında suyun üzerinde bir kişinin hareketsiz

Engin ANAK/ALANYA Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na saat 08.00 sıralarında gelen ihbarda, Kleopatra Plajı açıklarında suyun üzerinde bir kişinin hareketsiz durduğu belirtildi. İhbarı değerlendiren Sahil Güvenlik ekipleri botlarla bölgede arama yaptı. Yapılan aramada kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta bir erkek cesedi bulundu. Durumu Alanya Cumhuriyet Savcılığı'na bildiren ekipler nöbetçi savcının talimatıyla cesedi karaya çıkardı.
Kıyıya çıkarılmasının ardından polisin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattığı kişinin, Hüseyin Akçalıoğlu olduğu belirlendi.
Sabah erken saatlerde evden yüzmek için çıktığı belirtilen Akçalıoğlu'nun cesedi otopsi için Alanya Belediye Morgu'na götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: