Yyü Öğrencileri Aldıkları Kupayı Rektör Prof. Dr. Battal’a Sundu

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Gençlik ve Spor Kulübü erkek ve bayan tenis takımları Türkiye Tenis...

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Gençlik ve Spor Kulübü erkek ve bayan tenis takımları Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ağrı’da düzenlediği Doğu Ligi’nde aldıkları kupayı Rektör Prof. Dr. Peyami Battal’a sundu.

Doğu Ligi Tenis Turnuvası’nda 2’inci olan YYÜ Erkek Tenis Takımı ile aynı turnuvada 4’üncü olan Bayan Tenis Takımı YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti. YYÜ öğürencilerinin teniste başarılı olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Peyami Battal öğrencilere teşekkür etti. Tenisi çok sevdiğini de belirten Rektör Prof. Dr. Battal: “ Zaman bulamadığım için pek fazla oynayamıyorum. Öğrencilerimizin kupa almış olması bizi yürekten sevindirdi. İnşallah daha büyük başarılara imza atarlar. Biz her zaman rektörlük olarak öğrencilerimizin yanındayız. Hepsini tebrik ediyorum. Üniversite olarak spora çok önem veriyoruz. Spor tesislerimizin sayısını hızla arttırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Selçuk ise, verdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Battal’a teşekkür ederek, “Rektörümüz tüm aşamalarda bizden desteğini esirgemedi. Bundan sonrada çocuklarımızın bu başarısına katkıda bulunacağından eminim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: