YYÜ'de "İnternet Haftası" Kutlandı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ), İnternet Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ), İnternet Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Şekeroğlu, günümüzde en önemli iletişim aracının internet olduğunu söyledi.

İnternetin halen gelişmeye devam ettiğini belirten Şekeroğlu, şöyle konuştu:

"Bilgisayar teknolojilerinin her geçen gün kendisini yenilemesi, yeni programların, sitelerin kullanımının yaygınlaşması, internetin önemini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. İnternet, insanoğlunun yaşamını, elektrik, matbaa, telefonun bulunuşu kadar değiştirdi. İnternet birçok insan için günlük hayatın bir parçası oldu. İnternet sayesinde pek çok bilgiye kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. Kimileri interneti, insanları birbirinden uzaklaştıran, yüz yüze iletişimi ortadan kaldıran ve bağımlılık yapan bir araç olarak değerlendirmekte. Ancak bütün bu olumsuzların yanında internet, eğitimcilerin ve öğrencilerin öğrenme alışkanlıklarını, bilgi ve birikimlerini zenginleştirmek için kullanabilecekleri önemli bir araç."

Reklam
Reklam

YYÜ Eğitim Fakültesi ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) Bölümü'nün düzenlediği etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çelik, ODTÜ Eğitim Fakültesi Dekanı M. Yaşar Özden, akademisyen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: