Zabıta, basın mensubunu ölümle tehdit etti

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği 18. Sünnet Şöleni'nde, İsmal YK onbinlerce Samsunlu hayranına eğlenceli dakikalar yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere, Samsun Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş, MHPli İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İsmail YK'dan önce sahne alan yerel sanatçılardan, Samsunlu Fehmi, Ümit Kurşun ve Şeyda Karadeniz Samsunlulara duygu dolu anlar yaşattı.

Sıra İsmail YK'ya geldiğinde meydanı dolduran onbinlerce vatandaş İsmal YK'ya olan sevgilerini alkışlayarak gösterdi. İsmail YK yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede, Samsunlulara en güzel şarkılarını söyledi.

Reklam
Reklam

Konser sırasında, güvenlik görevlileri ve İlkadım Belediyesi'ne bağlı Zabıtalar basın mensuplarına zor anlar yaşattı. Görüntü almaya çalışan basın mensuplarına sürekli olarak müdahale eden zabıta memurları basın mensuplarının tepkisine neden oldu. Bir zabıta memuru olayı o kadar abarttı ki, haddini aşarak, bir basın mensubunu "Kafanı kopartırım senin" diyerek ölümle tehdit etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz