Zabıta Ekipleri Çöp Dükkana Müdahale Etti

Bugüne kadar birçok çöp eve müdahale eden Keçiören Zabıta Ekipleri, bu defa bir çöp dükkanına...

Bugüne kadar birçok çöp eve müdahale eden Keçiören Zabıta Ekipleri, bu defa bir çöp dükkanına müdahale etti.

Gelen bir ihbarı değerlendiren Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, denetime gittikleri adreste çöp dükkanla karşılaşınca şaşırdı. Çiçekli Mahallesi’ndeki 25 metrekarelik dükkandan 4 kamyon dolusu çöp çıktı.

Dükkanında yıllardır yalnız yaşayan Keçiörenli vatandaşın, sokaktan bulduğu çöpleri, eski eşyaları ve buna benzer maddeleri sürekli dükkanına taşıdığı öğrenildi. Vatandaşın bu işi geçinmek için yapmadığı, çöp toplamanın kendisinde bir alışkanlık haline geldiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Gördükleri manzara karşısında hayrete düşen zabıta ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordineli biçimde, dükkanda bulunan tüm katı atık, evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularını topladı. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucu dükkandan boşaltılan çöpler, kamyonlara doldurularak götürüldü.

Zabıta Müdürlüğü’ne gelen tüm şikayet ve ihbarların anında değerlendirildiğini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Halkımızın sağlığını ve yaşam koşullarını tehdit edecek hiçbir olaya müsaade etmiyoruz ve hemen müdahale ediyoruz. Zabıta ekiplerimizin denetim ve kontrolleri 24 saat kesintisiz sürüyor. Vatandaşlarımız 24 saat hizmet veren 361 06 06 numaralı telefonları arayarak şikayet ve ihbarlarını bildirebilirler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: