Zabıta Ekiplerinin Ramazan Denetimleri Devam Ediyor

RİZE (AA) - Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, Ramazan Bayramı öncesi gıda ürünlerine yönelik denetimlerin artırıldığını bildirdi.

RİZE - Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, Ramazan Bayramı öncesi gıda ürünlerine yönelik denetimlerin artırıldığını bildirdi. Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, sokak ve meydanlarda güvenlik ve sağlık ihtiyaçlarının artmasıyla Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak çalışmalarını artırdıklarını belirtti. Sarı, şunları kaydetti: "Pastane gibi bayram süresince halkımızın daha çok rağbet ettiği iş yerleri de denetlenerek bu çalışmalarımızın önemli bir parçası olmuştur. Ayrıca sokak ve caddelerde işgaliye ve seyyar satıcılara yönelik işlemlerimiz bayram süresince de devam edecektir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması konusunda şikayet ve desteklerini bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: