Zabıta keyfi uygulamalara izin vermiyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yol kenarına yerleştirilen demir bariyerleri kaldırıyor.Zabıta ekipleri, Veliahmet Mahallesi’nde yol kenarına demirden bariyer konulduğu ihbarını alınca hemen harekete geçtiler.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yol kenarına yerleştirilen demir bariyerleri kaldırıyor.

Zabıta ekipleri, Veliahmet Mahallesi’nde yol kenarına demirden bariyer konulduğu ihbarını alınca hemen harekete geçtiler. Bölgeye giden ekipler yasak olduğu halde yol kenarına yerleştirilen demir bariyerleri kaldırarak vatandaşları da uyardılar. Yetkililer, “Bazı bölgelerde yasak olduğu halde yol kenarına çakılan bariyerler araç sürücülerini zor durumda bırakarak, zaman zaman kazaların oluşmasına da neden oluyor. Bazı kişiler kamuya ait alanları kendi yerleriymiş gibi sahiplenmektedir. İzmit Zabıtası olarak bu tür uygulamalara kesinlikle izin vermiyoruz. Vatandaşların bu konuda daha hassas olması gerekiyor” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz