Zabıta, Kuaförlerde Sahte Parfüm Denetimi Yaptı

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, kent merkezindeki 82 erkek ve 39 bayan kuaföründe hijyen ve sahte parfüm denetimi yaptı.

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, kent merkezindeki 82 erkek ve 39 bayan kuaföründe hijyen ve sahte parfüm denetimi yaptı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı açıklamada, halkın sağlığının korunması amacıyla zabıta ekiplerinin denetimlerinin sürdüğünü belirtti.

82 erkek ve 39 adet bayan kuaförünün denetlendiğini ifade eden Bahçeci, özellikle sahte parfüm kullanımı olup olmadığının araştırıldığını dile getirdi.

İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarına, hafta sonu tatili ruhsatlarına, genel tertip ve düzene de bakıldığını vurgulayan Bahçeci, kuaförlerdeki denetimlerde ceza kesilmesini sağlayacak sahte parfüme rastlanmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kurallara uymayan bütün iş yerlerinde gerekli işlemleri yapıyoruz. Bu konuda zabıta ekiplerimiz de çok hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla bu iş yerlerinden faydalanmaları amacındayız. Vatandaşlarımızın da her konuda dikkatli davranarak sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapan işletmeleri Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün Alo 153 şikayet hattı veya 214 10 10 numaralı AK MASA İletişim servisine ihbar etmelerini istiyorum."

Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: