Zabıta Personeline Hizmet İçi Eğitim

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet içi Eğitim...

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet içi Eğitim Seminerinde Kabahatler Kanunu, Pazar Yerleri Yönetmeliği ve 2013 yılı Zabıta Tembihnamesi uygulaması ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Başiskele Belediyesi Zabıta personelinin görevi esnasında vatandaşlara karşı hak ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeleri amacıyla düzenlenen seminerde, Zabıta Amiri Cevdet Hacıismailoğlu, Zabıta Görev Yetki ve Sorumlulukları ile başlayan seminere Kabahatler Kanunu, Pazar Yerleri Yönetmeliği ve 2013 yılında Zabıta Tembihnamesi'nin uygulanması ile ilgili zabıta personeline detaylı bilgileri sundu. Ayrıca bu uygulamalar yapılırken düzenlenen idari yaptırım tutanağı ve zabıt varakası düzenlemelerinde yaşanacak sıkıntıların yaşanmaması için izlenecek yollar örneklerle anlatıldı.

Reklam
Reklam

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüğü olarak yürüttüğümüz Hizmet İçi Eğitim seminerlerindeki amacımız, vatandaşlarla sürekli diyalog içerisinde olan personelimizin kanunlar ve kurallar konusunda mevzuatları en iyi şekilde bilmesidir. Düzenlediğimiz bu hizmet içi eğitimlerle hem vatandaş memnuniyetini hem de hizmet kalitemizin devamlılığını sağlıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: