Zabıta Personeline 'pozitif Yaşam Becerisi' Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeline Pozitif Yaşam Becerisi ve Mükemmel Hizmet Sunma konulu...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeline Pozitif Yaşam Becerisi ve Mükemmel Hizmet Sunma konulu semineri verildi.

Psikolojik Danışman Sevda Güner tarafından verilen seminere katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Zabıta Personeli'nin görev alanının çok geniş olduğunu" Zabıta'yı ilgilendirmeyen konu yoktur. Bunun için enerjisi bol ve insanlara faydalı olma prensibinde çalışmalıyız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleşen ve Büyükşehir Zabıta ve Güvenlik personelinin katıldığı seminerin öncesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu belediye personelinin görevlerinin önemine değindi. Tüm personelin tek bir amaç için görev yapmasının gerekliliğine dikkat çeken Karaosmanoğlu" Fen işleri, İtfaiye, Zabıta'nın asıl amacı tektir. Farklı düşünmemeliyiz. Aslında hepsi bir bütünün parçası hepsinin farklı farklı rolleri, görevleri vardır. Ama asıl gaye insana hizmet, faydalı olmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Zabıta Dairesi Başkanı Sadettin Özalay ise toplam 532 personel ile Kocaeli'de hizmet verdiklerini ifade ederek hayata geçirdikleri projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pozitif Yaşam Becerisi ve Mükemmel Hizmet Sunma konulu seminerler 4 gün süre ile Büyükşehir Zabıta ve Güvenlik personeline verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: