Zabıta Seyyar Satıcı Kavası, 2 Yaralı

Van'da, seyyar satıcılara yönelik denetim çalışmaları sırasında çıkan kavgada, 2 belediye zabıta memuru bıçakla ağır...

Van'da, seyyar satıcılara yönelik denetim çalışmaları sırasında çıkan kavgada, 2 belediye zabıta memuru bıçakla ağır yaraladılar.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 11.00 sıralarında Ulu Camii civarında meydana geldi. Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki seyyar satıcıları kaldırmak için için sürdürdükleri çalışmalar sırasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine zabıta memurları Halit Yusufoğlu ile Yusuf Güney bıçakla ağır yaralandı. Yaralı zabıta memurları kaldırıldıkları yakında bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınırken, bıçaklama olayı karıştıktan sonra kaçan kişi veya kişilerin bulunması için çalışmalar başlatıldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgedeki gerginlik sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz