Zabıta Tente Çalışmalarına Devam Ediyor

Lüleburgaz Zabıta Müdürlüğü ekipleri yönetmeliğe aykırı olan, görüntü kirliliğine neden olan tabela ve tentelerin söküm...

Lüleburgaz Zabıta Müdürlüğü ekipleri yönetmeliğe aykırı olan, görüntü kirliliğine neden olan tabela ve tentelerin söküm çalışmaları devam ediyor.

Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş ‘Lüleburgaz Belediyesi İlan, Reklam Tabela ve Tente Yönetmeliği kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor’ dedi.

Kurtuluş, 8 Kasım, Siteler, İstiklal, Yıldız, ve Zafer Mahalleri ile D-100 ve İstasyon Caddesinde çalışmalarda sona yaklaşıldığını dile getiren Bıyıktaş, Hürriyet ve Sevgi Mahallelerinde çalışmaların başladığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bıyıktaş faaliyetine devam eden esnafın, yönetmelik hükümlerine aykırı olan reklam unsurlarını kaldırmaları gerektiğini söyleyerek, aksi halde yasal işlemlerle karşı karşıya kalacakları konusunda uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz