Zabıta Teşkilatı'nın 187. Kuruluş Yılı

 Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zabıta Teşkilat'ının 187. kuruluş yılı nedeniyle zabıta ekipleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zabıta Teşkilat'ının 187. kuruluş yılı nedeniyle zabıta ekipleriyle bir araya geldi. Altay, Sille Kültür Evi'nde gerçekleşen programda, Selçuklu'nun nüfusa göre Türkiye'nin 17. büyük ilçesi olduğunu, yüz ölçümü olarak da ilk sıralarda geldiğini söyledi. Hizmet alanlarının oldukça geniş olduğunu ifade eden Altay, "Zabıtamız ilçemize canla başla hizmet ediyor. Selçuklu Belediyesi, hizmet kalitesinin artması için her türlü çabayı gösteriyor. Hayata geçirdiğimiz mobil sistem sayesinde ilçenin her yerine anında ulaşabiliyoruz. Mobil sistem sayesinde işlemlerin araçlar üzerinde yapılıyor olması birçok işi kolaylaştırdı. Hizmet kalitesini arttırarak çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Altay, yeni belediyecilik anlayışında varlık nedeninin vatandaş olduğunu, herkesin işini iyi yapacağını, ancak nezaketini de asla kaybetmeyeceğini dile getirdi. Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt, teşkilatının kuruluşu anısına Başkan Altay'a çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: