Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 187. Yıl Dönümü

OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Necip Çakmak'ı ziyaret etti.

OSMANİYE - Kadirli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Necip Çakmak'ı ziyaret etti. Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, insanların daha güzel ve huzurlu bir yaşam sürmelerine verdiği katkıdan dolayı zabıta ekibine teşekkür etti. Zabıta Sorumlusu Fatin Arslantaş ise ekip olarak yaklaşık 100 bin nüfuslu Kadirli'de, gece gündüz demeden 24 saat görev başında olduklarını ve vatandaşlara yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çalışmalarından kendilerine her zaman destek veren Kaymakam Necip Çakmak ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a teşekkür eden Arslantaş, ilçe sakinlerinden her konuda zabıta ekiplerine yardımcı olmalarını istedi. DArslantaş ve beraberindekiler Kaymakam Çakmak'a çiçek verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: