Zabıta Teşkilatının Kuruluşununun 187. Yıldönümü

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Antalya'da görev yapan zabıtalar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Antalya'da görev yapan zabıtalar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan, Zabıta Teşkilatının belediye sınırları içinde şehrin düzenini sağlamak ve korumakla görevli olduğunu söyledi. Zabıta Teşkilatının temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Antalya için çalıştığını anlatan Özkan, belediye ile vatandaşlar arasında kurduğu köprü vazifesinden dolayı en önemli birimlerden biri olduklarını dile getirdi. Özkan'ın konuşmasının ardından ilçe belediyelerine bağlı zabıta ekiplerinin de katılımıyla kortej geçişi yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenlerin ardından Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan ve ilçe zabıta müdürleri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti. Vali Öztürk, zabıtanın "silahı olmayan bir çeşit belediye polisi" olduğunu ve teşkilatın daha da güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Öztürk, zabıtalığın meşaketli ve zor bir iş olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: