Zabıta ve polisten hurdacı operasyonu

Bilecik'te zabıta ile polis ekipleri hurdacı operasyonu düzenledi.

Bilecik'te zabıta ile polis ekipleri hurdacı operasyonu düzenledi.

Zabıta Müdürü Cengiz Toklucu, emniyet güçleriyle yaptıkları işbirliği sonucu hurdacıları yakaladıklarını ve il dışına çıkarttıklarını kaydetti.

Bursa'dan Bilecik'e gelerek mahallelerde bağırarak hurda toplayan kişilerin vatandaşları rahatsız ettiklerini kaydeden Toklucu, şunları anlattı:

"Sabah saatlerinde bağırarak hurda toplayan kişilerin bazı vatandaşların kapılarının önlerinde bulunan hurdaları aldığı yönünde ihbarlar geldi. İhbarları değerlendirdik ve polisle işbirliğine gittik. Bu hurdacıların el arabalarına el koyduk ve gerekli cezayı kestik. Bundan sonra Bilecik'e gelmemeleri yönünde da onları uyardık. Polis ekipleri ise asayiş yönünden sorgulama yaptı. Trafik ekipleri de hurdacılara ait kamyonetlerin trafik yönünden sorgulamasını yaptı. Bilecik'te ruhsatları olmadan bu işi yapamayacaklarını defalarca söylememize rağmen yine geldiler. Bundan böyle hurdacılar sürekli takibimizde olacak. Amacımız vatandaşın huzurlu ve güven içinde yaşamını sürdürmesini sağlamaktır."

Reklam
Reklam

Öte yandan ekmek torbasını yere atan hurdacı ile bir polis arasında çıkan tartışmayı olay yerinde bulunan diğer polisler yatıştırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: