Zabıta Ve Polisten Kaldırım Operasyonu

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, zabıta ve polis ekipleri, kaldırım işgali yapan esnafı uyarırken, işgale sebep olan...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, zabıta ve polis ekipleri, kaldırım işgali yapan esnafı uyarırken, işgale sebep olan bazı malzemeleri de topladı.

Karacabeyli vatandaşların yıllardır bitmeyen çilesi haline gelen kaldırım işgallerinin önüne geçmek için çalışma başlatan zabıta ve polis ekipleri, esnafı önce uyarıyor, ikazlara uymayanlara ise ceza kesiyor. Son denetimlerde ikazlara uymayan esnafın malzemeleri toplandı. Yetkililer, ‘’Vatandaşların bu konuda ciddi şikayetleri var. Özellikle kadınlar kahvehane önünde oturan kişilerden rahatsız. Artık bu şekilde kahvehane önüne sandalye atıp kimse oturamayacak. Ayrıca bu diğer esnaflar için de geçerli. Bundan sonra kaldırım işgali diye bir şey olmayacak. Kaldırımlar yayaların rahat şekilde yürümeleri için yapıldı. İkazlarımıza rağmen kaldırımları işgal eden esnaflara cezai müeyyide uygulanacak’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: