Zabıtadan Balık Ekmek Ve Kaçak Baz İstasyonu Operasyonu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, İnciraltı sahilinde seyyar balık-ekmek satanlara...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, İnciraltı sahilinde seyyar balık-ekmek satanlara operasyon düzenlendi.

Büyükşehir ekipleri, iki kaçak baz istasyonunu da devre dışı bıraktı. İskelelerin üzerine monte edilen 6 adet ahşap kulübe söküldü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre ve İmar Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak baz istasyonlarına göz açtırmıyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen ekipler, Alsancak bölgesinde yer alan iki baz istasyonunu sökmek için harekete geçti. Atatürk Lisesi önü ile Plevne Bulvarı - Gül Sokak girişi arasında yer alan baz istasyonlarını sökmek için bölgeye giden zabıta ekiplerine, Belediye’nin Fen İşleri ile Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlileri de eşlik etti. Ekiplerin çalışması sonucu Atatürk Lisesi önündeki baz istasyonu devre dışı bırakıldı. Plevne Bulvarı ile Gül Sokak kesişiminde yer alan baz istasyonuna gidildiğinde ise bu istasyonun GSM şirketi tarafından sökülmüş olduğu tespit edildi.

Reklam
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İmar Kanunu’na aykırı yapılan baz istasyonlarının sökümünün süreceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: