Zabıta’dan Birahane Denetimi

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki birahanelerde rutin denetleme yaptı.

Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki birahanelerde rutin denetleme yaptı.

Kumluca’da kentteki birahanelerin rutin muayene ve kontrollerini gerçekleştiren Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri, yapılan denetimlerde evrak eksiği olan ve uygunsuzluk tespit edilen iş yerlerine uyarıda bulundu.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede rutin denetlemelerin sürdürüldüğünü, lokanta, fırın, pastane ve iş yerlerine ait imalathanelerin denetiminden sonra birahanelerin kontrol edildiğini söyledi. Çataltepe, “Ekibimizin birahanelerde uyguladıkları denetimde ruhsat kontrolü, çalışanların portör muayeneleri, mutfak temizliği ile genel temizlik ve iş yeri çalışanlarının kaldırımı işgal edip etmedikleri kontrol edildi. Uygunsuzluk tespit edilen birahane işletmecilerine uyarı yapıldı. Bundan sonra yapacağımız denetimde uygunsuzluk tespit edildiği durumda cezai işlem uygulanacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz