Zabıtadan örnek davranış

Tekirdağ Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Marmaracık Mahallesinde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti.Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler örnek bir davranışın altına imza attı.

Tekirdağ Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Marmaracık Mahallesinde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti.
Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler örnek bir davranışın altına imza attı. Önceki gün Marmaracık Mahallesinde bir cüzdan bulan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler cüzdanın içindeki kimlik bilgilerinden yola çıkarak aramalara başladı ve kısa sürede Marmaracık Mahallesinde cüzdanını kaybeden gence ulaşarak cüzdanını teslim etti.
Kısa sürede cüzdanına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan genç Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz