Zabıta’dan Ramazan Denetimi

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan ayı öncesi olumsuz bir durumun yaşanmaması için gıda üretimi yapan...

Niğde Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan ayı öncesi olumsuz bir durumun yaşanmaması için gıda üretimi yapan yerlere yönelik denetimlerine hız verdi.

Yıl boyunca iş yerlerinin fiziki temizliği, üretim hanelerin gıda üretimine uygun olup olmaması, gıda güvenliği ve hijyenik şartlar açısından iş yerlerinin denetleyen Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle kent genelindeki unlu ve tatlı üretimi yapan imalathanelere yönelik denetimlerde hijyen ve terazi ayarları ile işyeri açma ve çalıştırma ruhsat denetimleri yaptı.

Reklam
Reklam

Başta gıda terörü olmak üzere, iş yeri denetimi, kent huzurunun sağlanması ve yönetmeliklerin uygulanması için yaptığı çalışmalarla toplumsal düzenin devamını sağlayan ekipler, Halkın sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamlarda üretim yapmalarını sağlamak adına geçtiğimiz Cuma günü başlattığı denetimlerde yaklaşık 220 küçük ve büyük ölçekli lokanta ile 57 fırını denetledi.

Niğde Zabıta Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Niğde şehir merkezinde hizmet veren lokanta, market ve pide fırınlarına yönelik denetimlerin Ramazan Ayı boyunca aralıksız devam edileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: