Zabıtadan Ramazan’a Özel Ekip

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Murat Hamzaçebi, Ramazan ayı sürecinde denetimleri sürdürdüklerini belirtti.Zabıta Müdür Yardımcısı...

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Murat Hamzaçebi, Ramazan ayı sürecinde denetimleri sürdürdüklerini belirtti.

Zabıta Müdür Yardımcısı Murat Hamzaçebi, Ramazan ayı sürecinde oluşturdukları ekiplerin faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Pide fiyatlarında Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’nin belirlediği tarifeye uyulduğunu söyleyen Hamzaçebi, şöyle dedi:

“Zonguldak kent merkezi, fırınlarda ve mahallelerde ekiplerimizin yapmış olduğu denetimlerde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ücret tarifeleri, umumi temizlikleri, hijyen konusu ve çalışanların sağlık karnesi anlamında yeni bir ekip kurduk. Zonguldak’ta 34 fırın mevcuttur. Bunların denetimine başladık. Genel anlamda ücret tarifelerinin başladığını gözlemledik. Bu gün de ekiplerimiz denetimlerimize devam edecek. Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği almış olduğu karara göre 400 gram susamlı pide 1.5 TL, 400 gram yumurtalı pide 1.75 TL. Bunlara uymayanlar hakkında vatandaşlarımıza özellikle rica ediyoruz. 153 Alo Zabıta hattını bizzat arayabilirler. Ekiplerimiz hemen müdahale edecektir. Genel anlamda yapmış olduğumuz bu denetimler Ramazan sürecinde devam edecektir. Bunun akabinde pastanelerde denetimlerimiz sürecek. Bu denetimlerde pastanelerde çalışanların sağlık karnesi, umumi temizlik ve hijyen temizlikleri sürecek.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: